Pratite Ex-YU TV uživo - najpopularniji lokalizovani i ExYU TV kanali, sve na jednom mjestu. Gledajte 24 sata uživo prenos televizijskih kanala sa područja bivše Jugoslavije. Očekuje vas najbolji izbor sportskih, nacionalnih, informativnih i umjetničko-zabavnih programa sa Balkana.

ExYU Televizija uživo Streaming

  Jugoton logo

  Jugoton uživo stream

  Hrvatska

  Stream 1 VLC Stream 2
  pregleda 78539 pregleda
  pregleda Komentari
  Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

  Info o programu

  Prisjetite se spotova vase mladosti uz Jugoton TV.

  NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove jagledam.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

  Jugoton pregled programa

  Jugoton uživo na JaGledam.com


  Dobro došli na JaGledam.com, uživo prenos Jugoton 24 sata dnevno. U slučaju da imate problema da vidite online stream Jugoton televizija uživo molimo vas da nam se obratite na našoj facebook stranici ili putem kontakt forme. Ponuda za uživo gledanje Jugoton na internetu je do daljnjeg besplatno, i konstantno ulažemo napore da vam pružimo što bolji doživljaj i kvalitet na JaGledam.com - HD Stream domaćih tv kanala, uživo tv preko interneta, prikaz najbitnijih sportskih događaja a uskoro i filmovi sa prevodom.

  Prijedlozi, sugestije, problemi prilikom gledanja stream-a


  Imate li prijedloge za dodatne kanale za koje vam je potreban stream? Javite nam se na facebooku ili putem kontakt forme, rado ćemo vam ispuniti želju. Imate li problema sa gledanjem nekog od kanala na JaGledam.com provjerite prvo da li su vam instalirani svi aktuelni codeci, pročitajte pomoć, te ako problem još uvijek postoji obratite nam se kako bi smo ga mogli riješiti u najkraćem roku.

  Na vrh