Pratite Ex-YU TV uživo - najpopularniji lokalizovani i ExYU TV kanali, sve na jednom mjestu. Gledajte 24 sata uživo prenos televizijskih kanala sa područja bivše Jugoslavije. Očekuje vas najbolji izbor sportskih, nacionalnih, informativnih i umjetničko-zabavnih programa sa Balkana.

ExYU Televizija uživo Streaming

  A1 Balkan logo

  A1 Balkan uživo stream

  Bosna i Hercegovina

  pregleda 102614 pregleda
  pregleda Komentari
  Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

  Info o programu

  Alpha One RTV je poceo emitovanje 25. februara 2014. sa najboljim svjetskim hit izdanjima, koncertima uzivo, prijenosima festivala, emisijama iz svjeta biznisa, reportazama, filmovima i intervjuima sa muzickim zvijezdama iz svih zemalja svijeta, ali specijalno iz Spanije. Program nudi raznolikost u stilovima i muzickim zanrovima cime pokusavamo doprijeti uz zabavu do velike ciljane publike. Programska shema nudi pop, rock, etno i retro muziku.

  NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove jagledam.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

  A1 Balkan uživo na JaGledam.com


  Dobro došli na JaGledam.com, uživo prenos A1 Balkan 24 sata dnevno. U slučaju da imate problema da vidite online stream A1 Balkan televizija uživo molimo vas da nam se obratite na našoj facebook stranici ili putem kontakt forme. Ponuda za uživo gledanje A1 Balkan na internetu je do daljnjeg besplatno, i konstantno ulažemo napore da vam pružimo što bolji doživljaj i kvalitet na JaGledam.com - HD Stream domaćih tv kanala, uživo tv preko interneta, prikaz najbitnijih sportskih događaja a uskoro i filmovi sa prevodom.

  Prijedlozi, sugestije, problemi prilikom gledanja stream-a


  Imate li prijedloge za dodatne kanale za koje vam je potreban stream? Javite nam se na facebooku ili putem kontakt forme, rado ćemo vam ispuniti želju. Imate li problema sa gledanjem nekog od kanala na JaGledam.com provjerite prvo da li su vam instalirani svi aktuelni codeci, pročitajte pomoć, te ako problem još uvijek postoji obratite nam se kako bi smo ga mogli riješiti u najkraćem roku.

  Na vrh